Stole

Hvis du står og mangler nye stole, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har samlet en række billige stole fra forskellige forhandlere, hvor du sparer mindst 15% i forhold til stolens normalpris. Se udvalget herunder og vælg den perfekte stol.

Se eksempelvis disse lækre billige stole til super skarpe priser.

Saro Spisebordsstol

Saro Spisebordsstol

329,00 kr.

249,00 kr.

Saro Spisebordsstol

Saro Spisebordsstol

329,00 kr.

249,00 kr.

Arista Loungehavestol

Arista Loungehavestol

499,00 kr.

249,00 kr.

Arista Loungehavestol

Arista Loungehavestol

499,00 kr.

249,00 kr.

(Reklame)

Flotte og billige stole til enhver lejlighed

Her på siden viser vi alle mulige typer af stole som kan købes på tilbud. Vores filter er, at stolen er sat mindst 15% ned i forhold til normalprisen. Derfor kan du finde alt lige fra lækre lænestole og stilfulde designer spisebordsstole. Så længe prisen er billig, så kan du finde stolen på vores side.

Designerstole som 7eren og Trinidad-stolen er ikke den type stole, som oftest kan findes på tilbud. Alligevel kan du finde mange vidt forskellige typer af billige typer af stole. En god stol behøver bestemt ikke at være dyr. Man kan tit få både kvalitet og design til en fornuftig pris online, så hvorfor ikke udnytte denne mulighed?

Komfort eller minimalistisk design

Lad det være sagt med det samme. Minimalistisk design betyder ikke nødvendigvis, at en stol ikke har en god siddekomfort. Der findes mange eksempler på stole hvor et helt enkelt og funktionelt design kan betyde en behagelig stol. Et fantastisk eksempel på dette er Trinidad-stolen. Den runder i ryggen, og det føles behageligt, når man sidder i den. Typisk er designer-stole dog i relativt hårde materialer. Selve sædet er tit i massivt træ. Det er en anden type komfort, som man støder på, hvis man køber mere retro stole, hvor sædet er godt polstret. Det er meget op til din individuelle smag, om du foretrækker det ene eller det andet. Der er selvfølgelig også forskel på, om du er på udkig efter en stol til spisebordet eller en lækker lænestol til den god plads foran fjernsynet i stuen.

Køb til den bedste pris online

Som hovedregel kan man finde de bedste priser på stole online. Det hænger sammen med de driftsfordele, som webshops har i forhold til fysiske forretninger. I en webshops kan kunderne betjene sig selv, og oftest laver køberne selv grundig research på internettet, inden købet foretages. I en fysisk forretning skal kunden ekspederes og tit vejledes til valget af den rigtige stol. Det giver flere omkostninger til lønninger og huslejen er også normalt markant højere. Ved ikke at have alle disse udgifter, har webshops mulighed for at tilbyde en bedre pris på stolene.

Når du køber en stol online, så har du ved de fleste forhandlere også returret, hvis det viser sig, at stolen ikke lever op til forventningen. Hvis du har købt en flot læderstol, og den alligevel ikke helt ser ud som håbet, eller din nye hay stol ikke passer sammen med dine andre møbler – så har du altid mindst 14 dages returret, når du bestiller din stol online.

Find et billig stol eller en flot design stol til nedsat pris og bestil den i dag.