Smartwatch

Smartwatch

Guide til køb af dit første smartwatch

Hvilke funktioner skal du prioritere, når du skal købe dit første smartwatch?

Et smartwatch kan gøre din hverdag langt lettere – både hvis du træner eller hvis du har brug for at have din smartphones vigtigste funktioner lige ved hånden. Der findes et væld af specialiserede smartwatches til løb, fitness, golf og mange andre sportsgrene – ligesom du kan få utroligt specialiserede smartwatches, der er en miniudgave af din smartphone. I alle tilfælde arbejder et smartwatch tæt sammen med din smartphone, da du kan sende og modtage data mellem enhederne, samt have de samme funktioner på dit smartwatch som på mobilen.

Smartwatch til sport og træning

Du kan få smartwatches til sport som er specialdesignede med et ekstra kraftigt og vandtæt design af skærm og urrem, ligesom softwaren er udviklet til professionelt niveau. Et smartwatch til sport kan give dig avancerede målinger af kondition, puls og iltniveau samt være et redskab til rutemåling, tidstræning og motivation.

Er du ikke ude efter et smartwatch, der retter sig 100% mod professionel sportstræning, er der næsten altid skridttæller og andre smarte sportsapps, du kan bruge med et mere almindeligt smartwatch.

Smartwatch til job og transport

Er dit arbejdsliv præget af at du skal køre meget, arbejder udendørs eller ikke så ofte er på kontoret, er et smartwatch et genialt værktøj til hverdagen. Du kan planlægge rute og transport, ligesom du løbende får meddelelser og kan modtage opkald uden at skulle have smartphonen på dig. Er du fx håndværker kan et smartwatch således redde din dyre smartphone fra mange ærgerlige skader! Smartwatches findes også i kraftige designs med ekstraforstærket rem og panserskærm, så det nemt klarer hverdagens uheld og arbejde.

Til dig, der gerne vil være online – altid!

Et smartwatch giver stor trådløs frihed, når det kommer til musik, opkald og notifikationer, og det parres nemt med et par trådløse høretelefoner med bluetooth.Rent praktisk er det en god idé at vælge et smartwatch med et styresystem, der er kompatibelt med din smartphones og din computers styresystem. Der kan nemlig være visse funktioner, der samarbejder bedre i udvekslingen af data og funktioner mellem de forskellige enheder. Går du på jagt dit første smartwatch online, kan du altid finde et bredt udvalg og gode tilbud, ligesom du får et bedre overblik over funktioner og er sikret en god, billig pris. Husk også altid at tjekke online anmeldelser af modellen, og vær opmærksom på, at en høj batterilevetid sikrer, at du fortsat vil være glad for dit smartwatch – uanset hvor flot designet ellers er!