Hårprodukter

Pige redder hår foran spejl.

Inspiration til hårprodukter, der holder – uden skadelig kemi!

Find billig og sund shampoo, balsam og lækre stylingprodukter online.

“Nok holder hårsprayen min frisure i et perfekt greb, men er den sund at bruge dag ud og dag ind – og hvad sker der egentlig, når jeg indånder den?” Sådan tænker flere og flere danskere, og det er med god grund, for ingredienslisterne i vores personlige plejeprodukter, hårprodukter og bag på stylingprodukterne har nærmest aldrig været længere!

Hvad der gemmer sig under de mange forkortelser og latinske navne skal vi ikke dykke ned i her. I stedet vil vi fremhæve de nye typer af hårprodukter, som nærer hår og hårbund og som sikrer knivskarp hårstyling uden at skade håret på sigt.

Sundt og glansfuldt hår – uden irriteret hovedbund!

Er du flittig bruger af conditioner, balsam og hårkure, så kender du sikkert til det, at håret føles lækkert blødt og silkeagtigt de første par timer efter – hvorefter det ligesom falder sammen og igen føles stift og strittende. Det store paradoks er nemlig, at fx silikone, som mange af disse hårkure og andre hårprodukter benytter sig af, ligger sig i et lag på hvert eneste hårstrå, hvilken i første omgang får håret til at føles glat og blødt udadtil. Men det kan i værste tilfælde faktisk udtørre hårstråene, da de således ikke får tilgang af nærende stoffer fra shampoo såvel som fra hovedbunden. Og hovedbunden kan nemt blive udtørret og irriteret af silikone, hvilket kan give pletter med skæl eller rødme.

Gå derfor uden om silikone, hvis du oplever at disse symptomer, og benyt eventuelt kun silikoneprodukter i spidserne – og ikke ved hver eneste hårvask! Find gerne en shampoo, der ikke indeholder sulfater, da dette også kan give tør og irriteret hårbund.

Lækre naturlige hårprodukter med olie og salt

Du kan også overveje helt at droppe balsam og conditioner til fordel for en lækker hårolie, som du sprayer i tørt eller letfugtigt hår. Hårolie nærer håret, men uden at fedte eller tynge håret ned, da det er en såkaldt tørolie, og det får håret til at skinne naturligt. Et af de mest populære naturlige ingredienser i hårolie er kokosolie, som også giver effektiv UV-beskyttelse.

Søger du et produkt til hårstyling, som ligeledes ikke skader håret, men holder det frisk og voluminiøst, bør du gå efter saltvandsspray, da det holder håret frisk, men også tilpas på plads.

Hvordan finder jeg billige hårprodukter uden kemi?Det kan være svært at finde de rette hårprodukter med det samme, da man simpelthen ikke kan vide om de matcher ens hårtype eller behov, før man har prøvet dem praktisk. Men du vil under alle omstændigheder kunne finde de bedste priser på hårprodukter online, da du her både har et stort udvalg og større chance for at finde kvalitet til billig pris. Du bør altid gå efter de webshops, der viser alle indholdsstoffer og ikke mindst informerer uddybbende om deres hårprodukter. Læs også gerne anmeldelser af de hårprodukter, du kunne tænke dig at prøve, så du får et godt indtryk af om de holder, hvad de lover – og holder frisuren, ikke mindst, hvis der er tale om stylingprodukter!