På tide med lækkert nyt og trendy undertøj?

Kvinde i undertøj

Frisk dit velvære og elegance op med disse modetendenser.

Prikken over i’et på et outfit kan være glitrende øreringe eller den rette frisure; et stilet slips eller en fræk cap for mændenes tilfælde. Men tænker man lidt ud af boksen, så er dit undertøj faktisk et endnu vigtigere led i at føle sig godt tilpas og attraktiv i sit tøj. For damernes vedkommende kan de rette trusser gøre buksebagen helt uimodståelig, ligesom en velsiddende bh er essentiel for behag såvel som at alt bliver siddende, hvor det skal. Det kan være det der gør forskellen i din dating.

For mænd kommer stilen ligeledes indefra – du kan have fundet et perfekt jakkesæt til arbejdet, men afslører buksekanten eller det øverste af buksebenene et par posede boxershorts indenunder er det knapt så tjekket!

Vi bringer her en turboguide til de lækreste trends indenfor undertøj til mænd såvel som damer. Brug inspirationen til at gå på jagt online efter undertøj lige efter din smag og dit behov, da du altid vil finde exceptionelt gode tilbud på undertøj til kvinder og mænd online.

Trends 2020 – undertøj til mænd

Er dine boksershorts ved at få huller og er farven ved at falme, så er det på tide at købe nyt undertøj – og hvorfor ikke spare lidt penge og finde lækkert, billigt undertøj online? Mange synes at undertøj er det kedeligste at shoppe, men tænk lidt over det: Du skal have et friskt par underbukser på hver eneste dag, på job, til træning og sport samt til festlige, stilede outfits. Her bringer vi derfor en top 3 over moderigtigt undertøj til mænd, til enhver situation.

  1. Prints: Geometriske, grafiske prints har længe været hot i moden og den generelle visuelle æstetik. Vælg undertøj med prints og designs i enkle, elegante farvekombinationer, gerne hvor farverne enten kun er i lyse toner, eller kun i mørke toner. På den måde holder printet sig skarpt selv efter mange måneders (korrekt) vask.
  2. Klassiske hvide eller sorte boksershorts og underbukser: Denne klassiske, kropsnære type af undertøj går aldrig af mode og er praktisk til enhver anledning. Gå altid efter bomuldsundertøj i god kvalitet, som kan holde farven og formen over tid. Find gode tilbud på undertøj online, hvor du kan få mængderabat og eventuelt får tilbudt gratis underbukser eller sokker oven i en større ordre.
  3. Silkeboxershorts: Disse lækre og lidt mere ekstravagante boksershorts er tilbage! Vi så dem sidst i start-nullerne, og nu er det lækre materiale igen at finde i alverdens designs og farver. Perfekte til en afslappende dag såvel som under jakkesættet.

Trends 2020 – Lingeri og undertøj til kvinder

I denne sæson af dameundertøj ser vi ligeledes en tilbagekomst af klassikere: Enkle hvide, beige eller sorte bh’er og trusser i bomuld giver både frihed og velvære såvel som et minimalistisk stilet look. Går du på jagt efter klassisk undertøj online, vil du finde uendeligt mange takes på dette klassiske og lækre look, uanset om du er på jagt efter en bodystocking med dyb rygudskæring, en halterneck-bh til sommerkjolen eller noget helt tredje.

Den sidste trend inden for lingeri og undertøj til kvinder, som vi vil sætte fokus på, er igen lidt ekstravagant og med til at give hverdagen et skud ekstravagance og overskud.Fløjl, silke og gennemsigtige mesh-materialer er sæsonens lækreste lingeri-trends. Forkæl derfor dig selv med disse bløde materialer og lidt luftig transparens, når du skal købe bh, trusser eller andet lingeri online. Et evigt råd til at få fingrene i lækkert, billigt lingeri og en god pris på undertøj af høj kvalitet, er at tilmelde dig de forskellige forhandleres nyhedsbreve. Er det trængt med penge kan du vente til den store shoppingdag Black Friday og spare masser af penge. Du kan også finde stilfuldt lingeri på tilbud, hvis du fx bliver følger på sociale medier af webshops eller dine favoritmærker.