Kommode – Køb en stilfuld billig kommode på nettet

Sort kommode i soveværelse

Mangler du inspiration til at finde en passende kommode til dit soveværelse, kontor eller stue? Kommoder er en vigtig del af indretningen. Derfor giver vi dig god vejledning.

Den moderne kommode: Praktisk og smuk

Møblet med de mange skuffer er et hit uanset om du leder efter opbevaring til tøj eller praktiske sager og redskaber. Kommoden findes i et væld af materialer og mål, men alle har de det til fælles, at de også får funktionen af at levere ekstra bordplads til alt fra spejle og planter til fjernsyn og anlæg.

Kommoden findes da efterhånden også i et væld af specielle designs, så du nemt kan finde lige den kommode, der vil passe perfekt ind i din indretningsstil og ikke mindst til dine behov. Det kan i høj grad anbefales at du finder din kommode online, da du her finder det største udvalg, men til en billig pris og ofte til ekstra nedsatte tilbud.

Inspiration til kommoden i soveværelset

I soveværelset er der altid brug for ekstra opbevaring til tøj og skufferne er velegnede til undertøj og sokker, ligesom de giver et godt overblik over sammenlagte trøjer og bukser. Har du et mindre soveværelse, kan pladsen dog være trang, ligesom der kan være god brug for bordplads til hygiejneprodukter, smykker og makeup.

Vælg derfor en kommode i en god stor størrelse og med en højde, hvor du stadig kan bruge kommodens top som bordplads uden at skulle stå på tæer. Sæt et spejl på toppen, både af praktiske grunde, men også for at skabe en følelse af mere plads og lys i rummet.

Et altid smukt valg er en kommode i træ og gerne i en afdæmpet nuance, så kommoden er med til at bidrage til roen i soveværelset. Du bør gå efter kommoder i fx bøg, ask eller andre lyse, men karakterfulde træsorter, der kun bliver pænere med årene.

Elegante men praktiske kommoder til kontoret og stuen

I stuen og kontoret er det ofte den lidt lavere, men brede kommode, der gør sig godt som praktisk møbel i hverdagen, men også som essentiel del af indretningsstilen. Vælg gerne en bred kommode i træ, som har en mørkere, eksklusiv glød, for eksempel olieret eg eller valnød, da det store møbel præger rummet med elegance og ro. Derfor er denne lave type kommode også oplagt til at sætte fjernsynet, eller hænge det over, ligesom det gør sig godt i kontoret, hvor du på stilfuld vis kan opstille planter og lamper hen over bordpladen.

En lidt lavere model med 2-3 skuffer er oplagt til et mørkt hjørne, hvor du kan stille en lampe eller høj grøn plante oven på. Har du brug for lidt spræl og et statement i indretningen, kan du vælge en lille kommode i et lidt mere skulpturelt design eller en model med kontrastfarver mellem skuffer, håndtag og stel.Når det kommer til kommoder, er det i det hele taget oplagt at mixe materialer eller farver, og new nordic-stilen med de naturlige og rolige træfarver sat over for malede dele på stellets kanter eller skuffer er kommet for at blive.