Cykeludstyr

Cykel i skoven

Få ny cykelglæde med smart cykeludstyr

Få frisk inspiration til at opgradere din cykel med det mest nyttige udstyr til cykler.

I 2015 viste et studie, at lige godt halvdelen af alle danskere cykler flere gange om ugen – og det vel at mærke uanset køn, alder eller geografi. Det er et flot tal og vi er ofte blevet kåret til én af de absolut mest cykelelskende nationer i verden. Men der kan også være ting, som gør at vi fravælger turen på jernhesten – vejret, manglende vedligeholdelse af cyklen eller at den simpelthen ikke er behagelig at køre på.

Det er en skam at lade cyklen “stå på stald” på grund af disse ting, da de nemt kan løses med det rette cykeludstyr. Cykling giver en frisk start på dagen og vigtig motion – og du gør klimaet, for ikke at tale om din pengepung en stor tjeneste, når du vælger cyklen frem for bil eller offentlig transport. Det er ren fornuft at investere lidt i din cykel og i nyt udstyr: Punkterfri dæk, et lækkert styr og de rette cykelgear til dit behov er alt sammen med til at gøre livet som cyklist lettere og problemfrit!

Det behøver heller ikke være dyrt at opgradere din cykel. Leder du efter gode tilbud på cykeludstyr online, vil du finde et stort udvalg og kvalitetsmærker til en billig pris.

Her bringer vi derfor lidt inspiration til en update på cykelfronten, som med garanti vil få dig til at glæde dig til at komme op på cyklen – hver dag!

“Av min mås!”: Ny sadel til cyklen

Får du ondt bagi, når du er på længere ture eller er betrækket så slidt, at det niver og du får huller i bukser og strømpebukser? En sadel kan desværre ikke holde for evigt, for over tid slides betrækket under brug og ikke mindst af vejret. En ny cykelsadel er et essentielt køb, hvis du cykler flere gange om ugen – og særligt hvis du cykler sammenlagt en time eller mere om dagen.

Mange nøjes desværre blot med den sadel, cyklen kom med, men vores kroppe er unikke og du kan have et helt særligt behov. Find derfor en sadel der passer til din fysik og din hoftebredde. Er sadlens form perfekt for dig, men en smule for hård, hvilket ofte er problemet ved de lette racere, findes der gel-betræk som følger sadlens form, men giver støtte og en blød siddeflade.

Lidt mere plads til gården og til gaden: Kurve og tasker

Køber du ofte ind på vej hjem efter arbejde, kender du sikkert til hvor irriterende det er at cykle med en sprængfyldt plastikpose og en pakke med toiletpapir på hver side af styret, og samtidig passe på at endnu en pose ikke falder af den vakkelvorne bagagebærer.Hvorfor ikke gøre livet nemmere mere en kurv foran eller bagpå? Ja, modargumentet er nok at cyklen mister lidt af sin graciøsitet – men i dag findes der massevis af smarte og diskrete designs af cykelkurve. Du kan faktisk få en sammenklappelig cykelkurv, som intet fylder og som er ganske diskret. Cykeltasker fås også i flotte designs og i lækre materialer, som er lette og vandtætte, ligesom de nemt kan tages af og sættes på.