Robotstøvsuger

Robotstøvsuger

Hvad kan de bedste robotstøvsugere på markedet?

En robotstøvsuger kan lette rengøringen gevaldigt, men de findes i priser fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner, så hvilken robotstøvsuger skal du vælge? Her er din guide til at finde din nye “rengørings-assistent” online blandt de mange robotstøvsugere på markedet.

Er du træt af at skulle svinge støvsugeren flere gange om ugen – eller dagen! – kan en robotstøvsuger meget muligt blive din nye bedste ven. De sidste ti år har den teknologiske udvikling optimeret den selvkørende støvsuger til perfektion: For det første er batterilevetiden blevet ekstremt forbedret siden de allerførste modeller, ligesom at støvsugeren nu selv kører til opladning, når den har behov for det, hvorefter den fortsætter med støvsugningen.

En anden belejlig funktion er at du kan indstille støvsugeren med en timer, så den hver dag kører på samme tidspunkter – et oplagt tidspunkt kunne være om formiddagen, når alle er ude af huset. Så er alle krummer og cornflakes væk, når du kommer hjem efter en lang dag. Mange nye modeller af robotstøvsugeren kan du desuden styre via app på din smartphone – så bliver det ikke nemmere.

Støjsvag og effektiv robotstøvsuger – til ethvert behov

Videreudviklingen af designet på robotstøvsugere har gjort maskinen så lav som muligt (under 10 cm i højden), så den kan komme ind til støv og fnuller under fx sofa, seng og radiator. Også selve form og design har slanket sig betydeligt, siden robotstøvsugere kom på markedet for et årti siden. Derfor kan du finde kompakte modeller, der nemt kommer ind mellem stoleben og spisebord, og helt ud i hjørnerne. Sugeevnen er særligt udviklet til at få selv tungere sand og jord med op på robotstøvsugerens vej hen over gulvet, da sensorer sørger for at robotstøvsugeren ikke bevæger sig videre før alt skidtet er suget op.

Har du børn og husdyr, kan det være ubehageligt med larm fra støvsugeren – særligt hunde og katte reagerer frygtsomt på pludselig, brølende larm fra støvsugeren! Heldigvis sørger robot-typens kompakte design og lille, men effektive motor, for de mest støjsvage støvsugertyper på markedet. Derfor kan du og resten af familien sagtens være i rum med støvsugeren, mens den hurtigt ordner rengøringen.

Hvilken pris på robotstøvsuger skal jeg gå efter?

Det kommer helt an på dit behov, hvad du skal vælge, da der findes små og hurtige modeller, som er perfekte til en mindre lejlighed, mens større og dyrere modeller med lang batterilevetid er et must for dig, der har et stort hus og stort behov for rengøring. Du kan således forvente en pris på robotstøvsugere fra 800 kr og et par 1000 kr op. Der er dog god mulighed for at finde en billig robotstøvsuger af god kvalitet, hvis du leder online, hvor der ofte er gode rabatter og særlige tilbud på støvsugere. Find en robotstøvsuger af ordentlig kvalitet – så bliver du ved med at være glad for den i årene fremover og støvsugnings-bøvl kan for alvor blive noget, der hører fortiden til!