Støvsugere

Robotstøvsuger

På tide med en ny støvsuger?

Poseløs, robotstøvsuger, ledningsfri – guide til den perfekte støvsuger til dit behov!

Vig bort, fnuller og støv, hundehår og krummer! Det er noget mere tilfredsstillende end at se skidt og snavs forsvinde under støvsugningen, når støvsugeren virker optimalt. Knap så sjov bliver rengøringstjansen nemlig, når sugeevnen falder på grund af en gammel støvsuger, når ledningen igen og igen kommer i vejen – eller når det simpelthen er hver eneste dag, at man skal have maskinen frem!

Vi bringer derfor en solid guide til de nyere typer af støvsugere, som du kan finde på markedet i dag. På hver deres måde vil disse støvsugere gøre din hverdag meget nemmere – og gulvet renere!

De poseløse støvsugere

Denne type af støvsugere vinder i popularitet, da sugeevnen på mange af disse modeller er væsentlig forbedret. Skidt og støv filtreres gennem flere forskellige filtre og lander til sidst i opsamling i støvbeholderen, som nemt kan tømmes i skraldespanden uden at give en stor sky af støv. Poseløse støvsugere rengører af sig selv de mange filtre, så sugeevnen hurtigt kommer op på sit optimale niveau – også under støvsugning af større mængder støv, jord og sand. Investerer du i en model af god kvalitet, vil du som ofte være sikret specialiserede filtre, der gør at udledningen af støv i omgivelserne under støvsugningen er minimalt, hvilket gør denne type støvsuger et solidt valg til allergikere og astmatikere.

Poseløse støvsugere er på grund af deres komplekse systemer og specialdesignede luftfiltre en del dyrere end de gængse støvsugere med pose. Søger du online, vil du det største udvalg og ofte finde ekstraordinært gode tilbud på poseløse støvsugere.

Robotstøvsuger

Selvkørende rengøringshjælp – ja tak! Den teknologiske forfinelse af robotstøvsugeren går hele tiden efter at optimere, og derfor finder du i dag hurtige robotstøvsugere, der endda larmer mindre end almindelige modeller og selv kan lade op, når de mangler strøm. Du kan indstille støvsugeren til et væld af funktioner, visse endda direkte fra din smartphone – fx til at køre på et bestemt tidspunkt hver dag, måske om formiddagen, når alle er ude af huset.

For ti år siden var “robotterne” pebrede i pris, men i dag kan du sagtens finde en billig robotstøvsuger, der holder både i forhold til pris og kvalitet. Så kan du altid glæde dig til at komme hjem til et rent hjem!

Ledningsfri støvsuger

Er du også typen der let kan blive hidsig over en umulig, klodset støvsuger, der ikke engang kan komme hen over et dørtrin uden at vælte? Eller vil det være ideelt for dig med en kompakt støvsuger, du nemt kan tage frem og stille væk, som var det en kost? Så er den ledningsfri støvsuger svaret på dine bønner!En ledningsfri støvsuger er utrolig nem at håndtere, både under rengøringen og i forhold til opbevaring, når den ikke er i brug. Det er som oftest et støvsugerdesign, der har motor og støvopsamler som “skaft”, dog uden at maskinen bliver tung at gå rundt med. Derimod kan du bevæge dig frit og mere oprejst, ligesom du nemmere kan komme rundt om hjørner og ud i krogene, under sofaen og andre møbler. Gå efter en ledningsfri støvsuger, der har en lang batteritid, så har du fundet din nye rengørings-makker!