Robot gulvvasker

Robot gulvvasker på gulvet

Hvad kan den bedste robot gulvvasker på markedet?

Du finder ingen andre, der med glæde kaster sig over gulvvask! En robot gulvvasker gør rengøringen til en leg. Udviklingen er gået hurtigt de seneste år, og du kan i dag få en robot gulvvasker, som gør gulvet rigtigt flot rent og samtidig skåner dine andre møbler.

Hvis du gerne vil have mere tid i hverdagen til familie, hobby og hvad du ellers har svært ved at finde tiden til, så kan en robotgulvvasker hjælpe til. Mens du hygger på sofaen med en god kop kaffe, klar din robotgulvvasker rengøringen for dig.

Her er bare et udpluk af fordele ved en robot gulvvasker.

  • Du får meget mere tid til andre og sjovere ting.
  • Du får typisk vasket gulvet oftere og dermed renere gulve.
  • En robot gulvvasker kan vaske gulvet mens du ikke er hjemme.
  • En god robot gulvvasker kan være nænsom mod dit trægulv.

Der er selvfølgelig stor forskel på om du køber en robot gulvvasker til 300 kr. eller du køber en model fra et af de kendte mærker som iRobot til et par tusinde kroner. Du kan eventuelt hente inspiration i en online test af robot gulvvaskere, hvor du kan sammenligne robotgulvvaskere på forskellige parametre.

Robot gulvvasker er fremtiden

Den ugentlige eller daglige rengøring kan virkelig give grå hår, særligt hvis du har madglade småbørn i huset eller hund, der slæber skidt og våde fodspor med sig ind! Så hvem vil ikke gerne bytte tiden med støvsuger og gulvmoppe ud med ting, der er sjovere?

Det sidste årti har introduceret os for et væld af opfindelser til hjemmet, og først kom smarte selvkørende robotstøvsugere, som i dag er perfektioneret både i forhold til batterilevetid, kompakt design, der kan nå ind i alle hjørner, og effektiv sugeevne. Den geniale videreudvikling har i de sidste år bragt overraskende intelligente robotgulvvaskere på markedet – og de kan det hele! De behøver heller ikke koste en bondegård, og går du online finder du solide tilbud på robotgulvvaskere, ligesom du vil finde et ganske bredt udvalg til dit behov og til en billig pris.

Men lad os se nærmere på robotgulvvaskere og de lækre funktioner, de kan tilbyde.

Selvkørende og grundig gulvrengøring

De fleste robotgulvvaskere kommer med forskellige typer af moppe, så du på forhånd kan give maskinen de bedste specialredskaber. Med en tørmoppe kan de fleste maskiner effektivt feje og opsamle skidt på op til 80-100 m2, mens en vådmoppe sørger for mere genstridigt skidt og genstridig gulvvask. Til denne våde gulvrengøring og deciderede gulvvask er det forskelligt hvor meget vand, robotgulvvaskeren bruger, da det også kommer an på hvilken type snavs, der er på gulvet. På testvindende modeller er det i laget af 25-35 m2, som maskinen kan vaske på én opfyldning af vand og sæbe.

Robotgulvvaskere virker ved at feje og støvsuge støv og skidt op, så sprøjter den vand med sæbe ud over gulvarealet. Herefter kører den hen over hele arealet, mens den grundigt skurrer og mopper gulvet. Du kan købe særlig skidtopløsende sæbe, der effektivt bløder snavset op, inden maskinen gør sit grundige skrubbearbejde med sine specialdesignede roterende børster. Det beskidte vand og løsgjorte snavs suges og skrabes til sidst op i en særlige opsamler i robotgulvvaskeren.

Hurtigere opladning og billigere priser på robotgulvvaskere

De fleste robotgulvvaskere har en ekstrem hurtig opladning på max. 2 timer og de kan selv køre til opladning, hvorefter de fortsætter arbejdet, hvor de slap. Det eneste du skal gøre, er derfor at holde øje med, at maskinen har vand og sæbe, og at tømme beholderen med det beskidte vand efter rengøring.Der findes efterhånden en del forskellige modeller på markedet og hos forhandlere vil prisen ofte ligge mellem 1000 og 3000 kr. Du kan altid finde en fornuftig, billig pris på robotgulvvaskere, hvis du leder online, hvor du også kan læse mere om de enkelte modellers funktioner og særlige kvaliteter.