Billige senge – Find senge online til bedste pris her

Billig seng

Den perfekte seng er lige så vigtig som din søvn. Vi hjælper dig med at finde en billig seng, og giver dig de mest essentielle råd til, når du skal købe en ny seng.

Essentielle råd til køb af ny seng

Har du tænkt over, at vi faktisk bruger en tredjedel af vores liv i en seng – for det er jo hvad cirka 8 timers søvn hver nat løber op i! Hertil kommer at langt de fleste af os kun udskifter sengen hvert 10. år, hvilket kan give mange nætters dårlig søvn, hvis sengen fra udgangspunktet ikke er passet til kroppen. Heldigvis kan en billig seng også sagtens være en god seng.

Døjer du med ondt i ryggen eller nakken, bliver du vækket af din “sovepartners” urolige søvn eller har du selv søvnproblemer? Det er afgjort problemer, som den rette madras og sengetype kan hjælpe dig af med. Da det kan være en stor investering at købe en seng af god kvalitet, bringer vi derfor 3 essentielle råd, der sikrer dig det perfekte køb, når du skal finde en ny billig seng.

1. Komfort og sovesituation

Først og fremmest skal du overveje, hvilke faktorer, der sikrer dig en god søvn. Sover du meget let, har du sikkert oplevet at vågne af din partners bevægelser i sengen – og hvis hele madrassen vibrerer, når den anden vender sig, kan det blive til meget afbrudt søvn på din bekostning! Hertil kommer dét, at forskellige kroppe har brug for forskellige hårdheder og at nogle trives bedre og undgår rygsmerter med springmadras frem for skummadras.

Overvej derfor også om din liggekomfort vil blive større og din søvn med to individuelle madrasser. I dag kan man få topmadrasser, der tilpasser sig kroppens former, så undersøg også dette som tilbehør til den nye seng. Og husk altid at have det lange tidsperspektiv in mente: Du kommer til at sove i sengen 8 timer hver nat de næste 10 år!

2. Få den billigste pris på sengen

Der kan være svimlende høje beløb på et samlet tilbud på en seng med både madras og sengestel, og prioriterer du madrassen frem for et specifikt sengestel, kan du ofte opnå en god besparelse. Den bedste måde at få en billig pris på din nye seng er at undersøge de mange tilbud online i webshops, da du her finder et langt større udvalg af billige senge med væsentlig lavere pris og ofte også muligheder for at kombinere stel og madras på forskellige måder.

3. Stilfuldt og tidsløst sengedesign

Sengen er et af de største møbler, man har i hjemmet, og den kan derfor dominere indretningen ganske meget. Udnyt derfor chancen til at ikke blot at investere i kvalitet og komfort men også et flot design, som du også vil nyde om 3 år.

Kan du lide at flytte rundt på indretningen med jævnlige mellemrum bør du overveje en model, som du også kan placere ud fra væggen eller midt i rummet. Et design, hvor der er tænkt i en stilfuld, komfortabel polstret sengegavl, giver en elegance til sengen og soveværelset, men ikke mindst også et større behag, når du læser eller sidder med computeren i sengen. Trenden inden for senge er i disse år centreret omkring organiske former og gavmilde, bløde materialer såsom velour og fløjl. Trenden med det rolige nordiske naturliv kan du også roligt søge inspiration i – denne trends træsorter og enkle, afdæmpede farvekombinationer giver en ro og tidløs elegance til enhver tid.