Computer udstyr

Computerudstyr

Opgradér din bærbare computer med ekstraudstyr

Guide til bedre lyd og mere hverdagsglæde med din laptop

Hvis du kender til det, at du efter blot 1-2 timer kan se at batteriet er på hastig nedgang eller at lyden fra din laptops højttalere enten er for lav eller går dig på nerverne, så kan du have god brug for at opgradere din livskvalitet med lidt computerudstyr. Den teknologiske udvikling inden for computere, laptops og ekstra computerudstyr går stærkere end nogensinde, så hvilke typer af ekstra tilbehør til computeren er en god investering på længere sigt?

Must-have computertilbehør til dig, der altid er på farten

Er du studerende eller har du som oftest computeren med dig rundt på dit arbejde, kan du have god brug for en powerbank til din laptop, når batteriet når det røde felt. Særligt hvis du kører tungere programmer i det daglige svinder procenterne ind på ingen tid. En powerbank, der løbende kan oplade undervejs eller når batteriet er ved at være nede, kan nemt redde dig fra de irriterende afbrydelser og “stikkontakt-stress”, som mange pendlere oplever hver dag!

Kører du meget i bil i løbet af dagen, kan det stærkt anbefales at du undersøger, om du kan få en adapter til “cigar-stikket” i din bil. Men denne adapter, som passer til den vanlige oplader, kan du således løbende oplade din computer undervejs i bilen. Dobbelttjek dog altid at strømstyrken i opladeren nøjagtigt matcher med din computers batteri og oplader, da du ellers kan skade batteriets levetid markant.

Alle har krav på lækker lyd!

I kraft med at laptoppen af gode grunde er blevet den mest udbredte form for computer til privat brug, er det gået drastisk ned for den gode lyd, som kun eksterne højttalere kan give. De fleste lytter enten individuelt til musik og film i høretelefoner eller direkte fra laptoppens eller smartphonens højttalere, hvor der ingen bas eller bund er i lyde eller musikuniverset. Til det er der blot det at sige, at ja – man kan vænne sig til meget, blot fordi det virker som det mest praktiske! Men en trådløs højttaler er virkelig noget af det vigtigste computerudstyr eller tilbehør til din smartphone, som du kan investere i, og går du efter kvalitet er det en meget fornuftig langtidsinvestering.Er du film- og musikelsker fortjener du i høj grad at få den bedste lyd og bedste oplevelse, og god lyd behøver hverken være dyr eller besværlig. Der findes et væld af kompakte og trådløse bluetooth højttalere, som leverer overraskende god lyd og som samtidig er til at få til en billig pris. Investér aldrig i de allerbilligste modeller, når det kommer til trådløse computer højttalere, men hold i stedet øje med hvornår en computer højttaler af god kvalitet kommer på tilbud online.