Plejeprodukter

Plejeprodukter

Brug for ny inspiration til personlig pleje og plejeprodukter?

Sådan finder du de billigste kvalitetsprodukter til præcis dit behov.

Det kan mildest talt være uoverskueligt og dyrt at finde ud af, hvilke cremer, hårprodukter og sæber, der passer til ens særlige behov. Ofte må man prøve lidt af hvert, både i forhold til mærker og specialdesignede produkter, før man falder over en favorit, der bare holder!

I forhold til cremer kan hudens behov for fugt og særlig pleje ændre sig over årene, og der er stor forskel fra person til person, hvad huden har brug for. Hvis du er allergiker, eller bare gerne vil undgå unødvendig parfume og skadelig kemi, kan det også tage frustrerende lang tid at læse sig gennem E-numre og hvilke stoffer, der faktisk har en virkning i produktet.

Når du køber dine plejeprodukter online, bør du derfor altid handle fra webshops, der oplister alle indholdsstoffer samt har informationsmateriale om brugen af plejeproduktet. På nettet kan du finde det største udvalg af plejeprodukter, ligesom du vil finde exceptionelle gode online tilbud på creme og hårprodukter. Online vil du desuden altid kunne finde kvalitetsprodukter og mærkevare-cremer til en billig pris, som du skal lede længe efter i fysiske butikker.

Inspiration til plejeprodukter uden skadelig kemi

Der er god grund til at være skeptisk i forhold til de kemiske ingredienser, plejeprodukter er lavet ud af. Nok føles bodylotionen lækker og cremet, men måske er kemi-listen så lang, at din hud måske ville være bedre foruden? Særligt hvis du er allergiker eller vil have babyplejeprodukter uden kemi, bør du sætte dig ind i de stoffer, der i hvert fald ikke skal stå på indholdsfortegnelsen!

Gå derfor altid efter cremer og kropssæbe, der er parfumefri og fri for parabener og silikone, og vælg gerne efter økologiske udgaver, da dette ofte peger på en god andel af helt naturlige ingredienser.

Omsiggribende alternativer inden for nærende kropspleje er kropsolier, der er særligt designet til at indoptages i huden uden at fedte. Her finder du tit en kortere liste over kemi, der primært er rettet mod at forlænge holdbarheden, og en langt større andel af naturlige ingrediensliste.

Innovative plejeprodukter til mænd

Flere mænd går op i deres hudpleje end tidligere. Det er kun positivt at også mænd holder deres hud ren og sund, men også som mand skal plejeprodukterne matche hudtypen, ellers kan det gøre mere skade end gavn. Mange mænd orker ikke at bruge voldsomt meget tid på hudplejen, da der jo også er daglig barbering at se til, og der er de heldige, for der findes efterhånden enhver type af kombi plejeprodukt til mænd. For eksempel 2-i-1 ansigtsrens med skrub, der både rengører og skrubber hudceller blidt af, såvel som lækre cremer med hyaluron, der opstrammer og nærer og derfor både kan bruges til at opstramme og nære den sarte hud om øjnene såvel som den grovere hud på halsen, der også let får rynker.