Skamler til internettets bedste priser

Skammel og lænestol

En fodskammel leverer prikken over i’et i stuen. Den giver mulighed for rigtig afslapning, når du smider fødderne op på fodskamlen, og nyder en god kop kaffe.

Så meget betyder din skammel for hyggen

Du har netop sat dig i din yndlingslænestol, har kaffen parat og en god bog eller din favoritserie klar. Noget mangler – og det er den klassiske skammel, som før i tiden var den faste kompagnon til lænestolen. De fleste tænker i dag, at man kun kan indrette sin stue ud fra to idéer: Komfort, hvor der er skruet godt op for puderne og en gigantisk lænestol med alverdens indbygget ekstraudstyr – eller minimalistisk elegance, hvor antallet af møbler og ting i stuen nærmest kun må tælles på to hænder!

Det er heldigvis muligt at kombinere de to poler, og her udgør skamlen en centralt møbel. Du kan i dag finde et væld af smukke og elegante designs, som enten matcher din lænestol eller bidrager til indretningen som karakterfuld detalje. En skammel er et multifunktionelt møbel, som du både kan bruges som ekstra siddeplads rundt om stuebordet, en mini-bord til bøger og magasiner såvel som lækker og komfortabel benstøtte.

Hvilke designs og materialer findes skamler i?

Der findes lige så mange modeller og ikke mindst et bredt spektrum af materialer inden for fodskamler, som der findes lænestole og sofaer! Først og fremmest adskiller en fodskammel sig selvfølgelig fra en taburet ved det, at den består af et godt polstret sæde af slidstærkt materiale. Derfor er læder et klassisk yndet materiale, men du finder også skønne fodskamler med blødt og holdbart bomulds- eller uldstof.

Der er også den klassiske puf, som i sin grundform helt enkelt er en polstret firkantet eller rund kasse, der igen har et ekstra tykt polstret sæde. Her leges der ofte med materialerne og designstilen, og du finder således puffer beklædt med alt fra eksklusivt udseende velour i et væld af smukke, afdæmpede farver. Du finder også friske og stilfulde takes på den klassiske marokkopude med etnisk og geometrisk inspirerede mønstre. Ja, går du efter en lidt fræk farve eller et anderledes look, bliver det lille praktiske møbel hel skulpturel i indretningen!På nettet kan du finde et bredt, billigt udvalg af skamler i god kvalitet og puffer, da online møbel-webshops giver ekstra gode tilbud og den rette pris, da de har betydelige besparelser ved ikke at have fysiske butikker. De tilbyder desuden næsten altid fri returret eller ombytning til anden model eller farve – så det er både en nem og billig måde at udsøge sig den perfekte skammel eller puf.