Billige reoler og stigereoler til opbevaring

Reoler

Er du også træt af rod på hylderne eller tomme vægge? Så trænger du måske til en ny reol eller stigereol. Du vil ikke tro alle de praktiske brugsmuligheder, som vi viser dig her.

Trendy inspiration til reoler og reolsystemer

Uanset om du er en bogorm eller blot ønsker at have plads til fotos og nips, planter og praktiske sager, så er en reol eller et større reolsystem et must for din indretning i stue, køkken, gang og soveværelse. En reol kan dog desværre hurtigt blive rodet – eller den giver indtryk af at være rodet, selvom du har ganske fint overblik over tingene på de forskellige hylder!

Vi bringer derfor lidt inspiration til, hvordan du kan bruge din reol aktivt i indretningen – så både den praktiske opbevaring og det stilfulde design går hånd i hånd. Er du på udkig efter en ny reol eller et reolsystem, der passer til dine behov, kan du finde mange tilbud online på reoler, ligesom du får et godt overblik over, hvor du får en billig pris på din ønskede model.

Tips til reolen som praktisk problemløser

Grundlæggende er reolen den mest oplagte måde at opbevare alt fra bøger til redskaber på: Modsat frithængende hylder får du her mulighed for at opbevare ting, hvis samlede vægt løber godt op (her tænker vi særligt på bøger og stereoanlæg!), samtidig med at den komprimerede samling af forskellige ting skaber ro i rummet. Invester i kasser eller kurve, der passer til hylderne, hvis du har brug for opbevaring af mange praktiske ting, da hylder, der i forvejen er fyldte med ting ofte tiltrækker endnu flere!

Reoler kan desuden med stor succes bruges som rumdelere i stue eller i et delt børneværelse, hvis du vælger en mere bastant model. Og der findes altså mange andre muligheder end det klassiske hvide kvadratiske krydsfiners-reolsystem, hvis du har mod på en anden form for rumdeler! Ønsker du kun at have adgang til tingene fra den ene side af reolen kan du hænge et smukt tæppe eller opsætte en foldeskærm i stof eller papir på bagsiden for at få visuel ro på denne side af rumdeler-reolen.

Udvid reolens klassiske opbevaringsrolle

Ofte glemmer man at en reol også er et møbel i sig selv – særligt hvis man har valgt en klassisk hvid kassemodel. Men denne model kan virke unødvendigt bastant i stuen, særligt da siderne bremser lysets vej gennem rummet og de bare hvide sider tårner sig frem ud fra væggen.

Har du et forholdsvist smalt rum kan du derfor overveje en mere luftig stigereol, som lader lyset komme uhindret gennem rummet, og som skaber større fokus på den smukke, harmoniske reolkonstruktion. Eller du kan skifte over til et bredt reolsystem, der går på langs i stedet for opad, eventuelt kan du endda vælge en fritsvævende, let model. Denne kompakte, men luftige type reol gør sig særligt godt i soveværelse og gang, da det tager mindre plads ud i rummet, men stadig giver god plads til opbevaring plus end praktisk bordflade.