Januarudsalg – Spar tusindvis af kroner

Julen er knap overstået, før butikker og webshops åbner dørerne op for årets januar udsalg. Det er med andre ord nu, du skal på banen, hvis du gerne vil gøre en rigtig god handel. Det er altid en ting, som vi her på Powertilbud kan sætte pris på, men i denne artikel vil vi se lidt nærmere på to oplagte muligheder for at udnytte lejligheden.

Køb Valentins gaven til en brøkdel af prisen

Valentins dag er lige om hjørnet, og det betyder at der skal findes en god gave til din kærlighed. Hvis du er i god tid med gaven, så kan du jo få og dermed også give meget mere gave for pengene. Det gælder både hvis du søger gaven til hende, og hvis i god tid har fundet de rette gave ideer til ham.

Valentins dag er d. 14. februar og i dag skriver vi d. 23. januar, så du har stadig 8 dage tilbage af januar-udsalget. Selvom du bestiller online er du faktisk i rigeligt god tid i forhold til at få leveret varen, selvom du venter til 31. januar. De fleste webshops leverer indenfor 1 – 3 hverdag.

Undgå at bruge julegaverne og få penge tilbage

Alle ved efterhånden at januar er udsalgenes store måned. En del butikker starter endda udsalg allerede første åbningsdag efter jul. Det kan du udnytte ved at være lidt ekstra tålmodig med at tage dine julegaver i brug.

For mange butikker og især stormagasiners vedkommende er det store dele sortimentet der bliver sat ned, og stort set alle butikker yder i dag den ekstra service, at man kan returnere varer og få pengene tilbage. Derfor kan du vente at se, om dine gaver bliver sat ned.

Hvis en vare som du har fået i julegave er sat ned, så tager du den med ind i butikken og spørger, om du ikke kan få pengene tilbage. Når du har fået det, så køber du varen igen til den nedsatte pris. På den måde går du ind i butikken med en vare, og kommer ud med samme vare plus ekstra penge på hånden.

Butikkerne ved efterhånden godt, at der kommer mange ind på denne måde, så de ved godt at de bare skal udbetale differencen med det samme, hvis kunden ønsker at ombytte normalpris-varen med den samme vare på tilbud.