Salomon Discovery FZ Herre

Salomon Discovery FZ Herre

Salomon Discovery FZ Herre er en sporty fleece trøje med gennemgående lynlås. Trøjen er ideel til udendørs sportsaktiviteter af forskellig art. Med god plads til bevægelse, vil du blive glad for denne jakke med en active fit pasform.
Fleece holder dig varmDet er ikke altid nok at arbejde for varmen. Når der skal hjælp til, er denne Discovery FZ Black S fra Salomon en god ven. Fleece jakken er varmeisolerende og sørger for at give dig samt opretholde varmenog samtidig aflede overskydende varme, så du ikke koger over, når du er aktiv.
Funktionelle detaljer øger komfortenMed kroppen godt beskyttet mod kulden i denne fleece jakke, kan du klare de fleste udfordringer. Jakkens mange detaljer får dig til at føle dig godt tilpas udenfor.
Den opretstående krave og lynlåsen, der kan lynes helt op under en hagebeskytter holder vinden væk fra halsområdet. Elastikken i ærmeafslutningerne og bundstykket er ligeledes tætsluttende. Brystlommen er praktisk til at opbevare din pung, mobil med mere. Syningerne er reflekterende og gør dig synlig i lav belysning.
Fleece jakke til herrer
Active fit
Varmeisolerende
Gennemgående lynlås
Brystlomme
Opretstående krave
Hagebeskytter
Elastik i ærmeafslutningerne og bundstykket
Reflekterende syninger
Logo tryk
87% polyester, 13% elastan

Skriv en kommentar